tiistai 15. maaliskuuta 2016

Hölmö nainen ja postipaketti

Tämä postaus olisi pitänyt kirjoittaa jo pari tuntia sitten, kun tuntui että ajatus lentää ja kovaa!

Ajattelin kertoa teille, kuinka kummallisia mutkia ajatukseni meneekään tietyissä tilanteissa. Ja tähän kyllä haluaisin puolustuksesi sanoa, että sen täytyy johtua siitä, että olen nainen!
Jo viime yönä vedin herneet nenään, kun poikaystäväni ei jaksanut vastata erääseen esittämääni typerään arvoitukseen. Aivan täysin mitätön juttu, mutta kyllä se osasikin kismittää kovasti! Osasin sitten rauhoittua ja jatkaa Yle areenan kuuntelua nappikuulokkeilla sängyssä maaten. Jari Sarasvuon tasaisen tylsä ääni ja tylsä aihe saivat minut lopulta nukahtamaan.
Anyways, tämä tapahtui siis joskus viime yönä. Tänään sitten sain aiheen vetää uudet siepit hakiessani poikaystäväni töistä (ai että kun en tykkää tuosta poikaystävä-sanasta)!! No niin. Olimme ajamassa juuri kotipihalle, kun hän mainitsi, että ei ollutkaan muistanut kertoa menevänsä tulevana viikonloppuna kaverinsa mökille pilkkikisoihin. AHA! Jaa jaa! Tästähän ajatukseni lähtikin mukavalle laukalle. Sekava ajatustenkulku meni jotakuinkin seuraavasti:

" Mitä mie sitte teen viikonloppuna? Eikö se aio edes kysyä haluaisinko mukaan? Taisin kyllä viime reissun jälkeen mainita, etten halua seuraavalla kerralla mukaan.. Mut enhä mie sitä sanonu, etten enää ikinä tahtoisi mukaan! Enhän edes tunne näitä tyyppejä kovin hyvin. Siellä vain ryypättäisiin 24/7, enkä jaksaisi kuunnella juttuja rakentamiseen liittyen. Mutta mitä mie nyt keksin?? En halua istua yksin kotona koko viikonloppua! Hitto miks se ei voinu ilmoittaa asiasta aiemmin? Pitäskö pakata tavarat ja mennä kotiin loppu viikoks ja olla vastaamatta puhelimee? Iha ku se ees koittais ottaa yhteyttä.. Minkähä helvetin takia tää asia edes ärsyttää miuta??? Ärsyttää, että ärsyttää! Ärsyttää ku se ei tajua mikä miuta ärsyttää! Tarviin tupakan nyt heti! Ja mielellään myös pari alkoholijuomaa"!!

Niin. Tämän jälkeen en oikein osannut olla. Pitäisikö olla niin kuin asia olisi minulle täysin "fine" (pitäisi), vaiko olla hiljaa ja mököttää? Valitsin ainakin osittain jälkimmäisen. Olen koittanut pohtia tätä, että mikä siinä ärsyttää/harmittaa niin paljon, jos toisella on joskus jotain muitakin menoja? Jos ajattelisin asian toisinpäin, että olisin itse lähdössä viikonlopun viettoon ystävieni kanssa, en todellakaan olettaisi että toinen siitä minulle jotenkin suuttuisi. Eihän siinä ole mitään ihmeellistä! Enempi ihmettelisin, jos toinen ei ikinä missään kävisi. Ja niin, ikähään minulla oli jo sen 27 vuotta..
Ehkä minua harmittaa hieman se, että jos minulla olisi varaa, voisin itsekin lähteä moikkaamaan kavereitani. Useat heistä kun eivät enää asu Lappeenrannassa. Matkat maksaa, samoin ruoat ja juomat. Helposti menee se 100€ viikonlopun reissuun esim. Helsinkiin.
Ei tässä muu auta, kuin katsoa peiliin ja kysyä "oletko hieman hölmö nainen"?

Mutta hei! Sain tänään sen Luxplus paketin, mistä aiemmin kerroinkin! Paketti oli saapunut lähimpään Valintataloon. Odotan kovasti, että pääsen kokeilemaan uusia kynsilakkoja! Pitäisi tosin ensin jaksaa putsata edelliset lakkaukset kynsistä pois. Paketista tulleen huulipunan sävy on kiva, mutta kaipaisi ehkä rajauskynää.


Käyn kohta suihkussa ja sitten voin kokeilla tuota hiussuihketta minkä pitäisi suojata kuumuudelta, suoristan nimittäin päivittäin hiukseni.. Nuo tekoripset tilasin huvikseen, oli niin edulliset. Paketissa väitetään ripsien olevan 100% "human hair", NICE..!

Mutta minäpä lähden nyt etsimään sitä peiliä! Terve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit esittää ajatuksesi taikka kysymyksesi tähän: