perjantai 17. marraskuuta 2017

Thank god it's friday!

No en mie siitä ehkä jeesusta kiitä, että on perjantai, mutta kiva juttu joka tapauksessa! Viikko ollut tosi kiireinen ja nukkuminen ollut huonohkoa. Vaikka väsyttää niin sänkyyn mennessä uni ei vain tule. Minulla tuo uni vaihtelee kausittain. Muistikin on jotenkin tökkinyt, en tiedä johtuuko se lääkkeestä vai ylipäänsä kaikesta hässäkästä. Pari kertaa tällä viikolla esim. kaupassa ollessa, en muista yhtään mitä olin tullut sieltä ostamaan. Ei jaksa keskittyä pitkään.
Muutoin olo on kuitenkin ollut suhteellisen hyvä!

Todella mälsät kelit olleet jo pidemmän aikaa, vettä, räntää, kuraa ja koleaa tuulta. Saisi tulla jo lunta maahan! Ulkoilu siis jäänyt hieman vähemmälle ja sen huomaa myös olossa. On kireämpi ja jännittyneempi olo. Yleensä näin perjantain kunniaksi minulla alkaakin aina särkeä päätä, kun stressi hieman helpottaa.

Mitäs te meinaistte tehhä viikonloppuna? Itse meinaan ottaa päiväunet, siivoilla muutaman siiderin voimalla musiikin tahtiin jammaillen! Vanhaksi on vissiin tultu, kerta nautin ihan tällaisistakin perjantai-illoista. Huomenna sitten saattaisi ollakin treffit tiedossa! Jänskää!

Pakko vielä tähän loppuun hehkuttaa, että viime yönä kun uni ei taaskaan tullut silmään, menin ja tilasin vihdoinkin Jeffree Starin huulipunan sävyssä Unicorn blood! Olen pitkään katsellut kyseisiä punia, mutten ole koskaan raaskinut ostaa. Huulipunat on ihania! Hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit esittää ajatuksesi taikka kysymyksesi tähän: