tiistai 12. joulukuuta 2017

Hyperolo

Päätin tässä pari päivää sitten tipputtaa reilu kuukausi sitten nostamani Citalopramin (20 mg) takaisin annokseen 10 mg per päivä, sillä epäilen annosnoston olevan syy lisääntyneeseen levottomaan/turhautuneeseen oloon. Olo on siis päivittäin kuin olisi lentoon lähdössä. Keskittyminen asioihin on hankalaa ja nukkuminen tökkii. Iltaisin kun tulisi jo rauhoittua, on enemminkin fiilis, että voisi juosta pari kertaa talon ympäri. En tietenkään voi olla täysin varma johtuuko tämä lääkkeestä vai muutoin vain jostain kroonistuneesta stressitilasta, mutta kokeillaan nyt pärjäillä tuolla pienemmällä lääkeannoksella. Olo on kuitenkin noin muutoin paljon parempi kuin tuossa kevät-kesällä. Tiedä sitten myöskään tuon nukkumisen kanssa, onko lääkkeellä vai millä vaikutusta siihen. Olen koittanut nyt taas työviikolla tehdä siten, että menen sänkyyn aina klo 22 aikaan ja otan sitä ennen Melatoniinia 5 mg. Välillä se auttaa nukahtamaan, välillä ei.

Joulu lähestyy. Olen aina ollut jouluihminen, hieman jopa lapsenomainen lahjojen suhteen! Normaalisti lahjat olisi ollut hankittuna jo marraskuun lopulla, mutta nyt olen vasta muutaman saanut haalittua kasaan ja pakettiin asti on päässyt yksi ostos. Tuntuu, että kaikki päivät on hurjan kiireisiä ja täynnä askareita, mutta illan tullessa huomaan, etten ole saanut paljoakaan konkreettista aikaiseksi. Mikä juttu tämäkin sitten lienee. Koitan kovasti välttää kaikkien asioiden turhaa ylianalysointia, mutta toistaiseksi olen ollut siinä melko huono! Oppia ikä kaikki.. Haluaisin myös oppia hieman enempi malttia ja päästä eroon turhasta etukäteissuunnittelusta. Asiat harvoin tuppaa menemään siten kuten oli kuvitellut niiden menevän. Tästä seuraa vain turhia pettymyksiä ja hampaiden kiristelyä.

Huomaan tässäkin tätä tekstiä vääntäessä, että tipahdan helposti kärryiltä - mistäs olinkaan puhumassa? Noh! Ei tässä auta kuin katsella ja ihmetellä. Olenko muussannut aivoni totaalisesti mokomilla huonosti tutkituilla lääkkeillä vai olenkohan vain yliväsynyt? Jokatapauksessa;

Lumista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit esittää ajatuksesi taikka kysymyksesi tähän: